28.05. 12
	Hospodářské výpočty, procentový počet - základní pojmy č. 20
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Základní pojmy procentového počtu. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 76
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 41
	
	
13.03. 12
	Potraviny a výživa, charakteristika a druhy mléka, č.5
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Charakteristika a druhy mléka.
		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 68
	
	
13.03. 12
	Potraviny a výživa, charakteristika a druhy zeleniny, č. 8
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Zelenina - charakteristika a druhy		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 63
	
	
14.03. 12
	Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení drůbeže, č.19
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Drůbež - charakteristika a rozdělení		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 56
	
	
21.05. 12
	Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení masných výrobků, č.17
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Charakteristika a rozdělení masných výrobků.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 23
	
	
09.05. 12
	Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení ryb, č.18
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Charakteristika a rozdělení ryb		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 57
	
	
13.03. 12
	Potraviny a výživa, charakteristika a struktura vajec, č. 4
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Charakteristika a struktura vajec.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 46
	
	
14.03. 12
	Potraviny a výživa, cukry - charakteristika a druhy, č. 13
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Cukry - charakteristika a druhy.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 35
	
	
25.04. 12
	Potraviny a výživa, dělení hovězího masa, č.15
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Hovězí maso - charakteristika a dělení		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 60
	
	
14.03. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 56
	
	
14.03. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 45
	
	
14.03. 12
	Potraviny a výživa, mlýnské výrobky - druhy a použití, č.11
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Mlýnské výrobky - druhy a použití.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 27
	
	
13.03. 12
	Potraviny a výživa, obiloviny - charakteristika a rozdělení, č.10
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Charakteristika a rozdělení obilovin.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 41
	
	
13.03. 12
	Potraviny a výživa, ovoce - charakteristika a druhy, č.7
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Ovoce - charakteristika a druhy.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 49
	
	
13.03. 12
	Potraviny a výživa, rozdělení potravin podle původu, č. 2
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Rozdělení potravin podle původu.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 32
	
	
20.04. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 44
	
	
13.03. 12
	Potraviny a výživa, tuky - charakteristika a rozdělení, č.6
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tuky - charakteristika a rozdělení.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 32
	
	
13.03. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 18
	
	
21.05. 12
	Potraviny a výživa, zvěřina - charakteristika a rozdělení, č. 20
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Zvěřina - charakteristika a rozdělení.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 30
	
	
14.03. 12
	Stolničení - Inventář na podávání teplých nápojů, č. 5
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Žáci se seznámí s inventářem v kterém se podávají teplé nápoje. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 28
	
	
14.03. 12
	Stolničení - Druhy jídelních lístků, č. 9.
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Práce rozlišuje jednotlivé druhy jídelního lístku. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 28
	
	
29.03. 12
	Stolničení - Inventář na podávání pokrmů, č. 4
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Inventář na podávání pokrmů 
(talíře, polévkové šálky,misky, mísy na podávání pokrmů). 
		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 50
	
	
21.05. 12
	Stolničení - Inventář na podávání studených nápojů, č. 6
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Inventář na studené nápoje - nealkoholické, alkoholické (pivo, víno, lihoviny).  		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 50
	
	
14.03. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 45
	
	
15.03. 12
	Stolničení - Kovový inventář, č. 17
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Práce vymezuje kovový inventář na podávání pokrmů. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 31
	
	
14.03. 12
	Stolničení - Malý stolní inventář - funkce, druhy, č. 2
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Malý stolní inventář - funkce, druhy,ošetření. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 27
	
	
14.03. 12
	Stolničení - Náležitosti jídelního lístku., č. 10
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Práce vymezuje jednotlivé náležitosti jídelního lístku. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 28
	
	
14.03. 12
	Stolničení - Pomocný inventář, č. 8
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Žáci se seznámí s pomocným inventářem na úseku obsluhy.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 40
	
	
29.03. 12
	Stolničení - Pomůcky obsluhujicích, č. 1
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Pomůcky obsluhujicích - druhy (pracovní, ostatní).		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 31
	
	
14.03. 12
	Stolničení - Pořadí jídel na jídelním lístku, č. 11
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Gastonomická pravidla určují pořadí pokrmů na jídelním lístků.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 42
	
	
14.03. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 31
	
	
28.05. 12
	Technologie, bílé polévky, č.5
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Charakteristika, dělění a technologické postupy bílých polévek.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 78
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 19
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 77
	
	
28.05. 12
	Technologie, moučníky z kynutého těsta, č.10
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Význam a rozdělení moučníků z kynutého těsta.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 29
	
	
20.03. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 34
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 96
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 20
	
	
28.05. 12
	Technologie, pokrmy ze směsi hovězího a vepřového masa, č.18
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Pokrmy ze směsi hovězího a vepřového masa		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 26
	
	
28.05. 12
	Technologie, použití jednotlivých částí hovězího masa, č.12
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Použití jednotlivých částí hovězího masa		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 27
	
	
28.05. 12
	Technologie, předběžná příprava drůbeže - porcování, použití, č.17
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Předběžná příprava drůbeže - porcování, použití. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 36
	
	
28.05. 12
	Technologie, předběžná úprava potravin rostlinného původu - ovoce, zelenina, č.1
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Předběžná úprava potravin rostlinného původu - ovoce a zelenina.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 46
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 42
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 30
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 37
	
	
28.05. 12
	Technologie, rozdělení vepřového masa, č.13
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Rozdělění vepřového masa na jednotlivé části. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 40
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 83
	
	
28.05. 12
	
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 52
	
	
28.05. 12
	Technologie, základní tepelné úpravy, č.2
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Základní tepelné úpravy při zpracování potravin. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 34
	
	
15.03. 12
	Zařízení provozoven - Základní dělení skladů , č. 18
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Žáci se seznámí s významem, dělením a vybavením skladů ve veřejném stravování.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 30
	
	
15.03. 12
	Zařízení provozoven - Chladicí vitríny a skříně, č. 16.
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Práce popisuje uvedené chladící zařízení. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 12
	
	
14.03. 12
	Zařízení provozoven - Jednoúčelové strojky, č. 13
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Jednoúčelové strojky - jednotlivé druhy, použití ve veřejném stravování.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 23
	
	
29.03. 12
	Zařízení provozoven - Konvektomat, č. 14
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Práce popisuje konvektomat jeho funkci a procesy prostřednictvím kterých, jsou vykonávany jednotlivé tepelné úpravy. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 12
	
	
14.03. 12
	Zařízení provozoven - Mikrovlnná trouba, fritéza, č. 15
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Mikrovlnná trouba - funkce, fritéza.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 16
	
	
29.03. 12
	Zařízení provozoven - Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů, č. 12
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů - rozlišení dle jednotlivých materiálů. Použití na jednotlivé tepelné úpravy. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 31
	
	
15.03. 12
	Zařízení provozoven - Údržba a hygiena skladů, č. 20
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Žáci se seznámí s údržbou, hygienou a BOZP ve skladech veřejného stravování. 		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 15
	
	
15.03. 12
	Zařízení provozoven - Vybavení skladů, č. 19
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Vybavení skladů - popis, skladování jednotlivých potravin.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 23
	
	
 
				


 
		 
			