Mgr. Janka Langová

Škola: OU a PrŠ Chroustovice

Materiály tohoto autora

15.01. 12 Stolničení - Pořadí jídel na jídelním lístku, č. 11
15.01. 12 Stolničení - Restaurační prádlo, č. 7
15.01. 12 Stolničení - Kovový inventář, č. 17
14.01. 12 Zařízení provozoven - Chladicí vitríny a skříně, č. 16.
12.01. 12 Stolničení - Náležitosti jídelního lístku., č. 10
12.01. 12 Zařízení provozoven - Konvektomat, č. 14
08.01. 12 Zařízení provozoven - Jednoúčelové strojky, č. 13
08.01. 12 Zařízení provozoven - Mikrovlnná trouba, fritéza, č. 15
07.01. 12 Zařízení provozoven - Vybavení skladů, č. 19
07.01. 12 Zařízení provozoven - Údržba a hygiena skladů, č. 20
07.01. 12 Zařízení provozoven - Základní dělení skladů , č. 18
07.01. 12 Stolničení - Pomocný inventář, č. 8
07.01. 12 Stolničení - Inventář na podávání teplých nápojů, č. 5
04.01. 12 Stolničení - Druhy jídelních lístků, č. 9.
03.01. 12 Stolničení - Jídelní příbory, č. 3.
03.01. 12 Stolničení - Pomůcky obsluhujicích, č. 1
03.01. 12 Stolničení - Malý stolní inventář - funkce, druhy, č. 2
04.11. 11 Zařízení provozoven - Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů, č. 12
04.11. 11 Stolničení - Inventář na podávání studených nápojů, č. 6
25.10. 11 Stolničení - Inventář na podávání pokrmů, č. 4