| 08.01. 12 | Hospodářské výpočty, sčítání, č.19 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, pokrmy ze směsi hovězího a vepřového masa, č.18 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, rozdělení ryb, č.16 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, pečení vepřového masa, č.15 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, dušení vepřového masa, č.14 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, použití jednotlivých částí hovězího masa, č.12 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, omáčky význam a rozdělení, č.11 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, bílé polévky, č.5 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, hnědé polévky, č.4 | Stáhnout | 
						
				| 08.01. 12 | Technologie, význam a rozdělení polévek, č.3 | Stáhnout | 
						
				| 05.01. 12 | Technologie, význam a rozdělění moučníků, č.8 | Stáhnout | 
						
				| 05.01. 12 | Technologie, moučníky z kynutého těsta, č.10 | Stáhnout | 
						
				| 05.01. 12 | Technologie, moučníky z litého těsta, č.9 | Stáhnout | 
						
				| 20.11. 11 | Technologie, přílohy z brambor, č.6 | Stáhnout | 
						
				| 29.10. 11 | Technologie, základní tepelné úpravy, č.2 | Stáhnout | 
						
				| 26.10. 11 | Technologie, předběžná úprava potravin rostlinného původu - ovoce, zelenina, č.1 | Stáhnout | 
						
				| 26.10. 11 | Technologie, předběžná příprava drůbeže - porcování, použití, č.17 | Stáhnout | 
						
				| 26.10. 11 | Technologie, přílohy z mouky, č.7 | Stáhnout | 
						
				| 24.10. 11 | Hospodářské výpočty, procentový počet - základní pojmy č. 20 | Stáhnout |