08.01. 12 |
Hospodářské výpočty, sčítání, č.19 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, pokrmy ze směsi hovězího a vepřového masa, č.18 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, rozdělení ryb, č.16 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, pečení vepřového masa, č.15 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, dušení vepřového masa, č.14 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, použití jednotlivých částí hovězího masa, č.12 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, omáčky význam a rozdělení, č.11 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, bílé polévky, č.5 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, hnědé polévky, č.4 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, význam a rozdělení polévek, č.3 |
Stáhnout
|
05.01. 12 |
Technologie, význam a rozdělění moučníků, č.8 |
Stáhnout
|
05.01. 12 |
Technologie, moučníky z kynutého těsta, č.10 |
Stáhnout
|
05.01. 12 |
Technologie, moučníky z litého těsta, č.9 |
Stáhnout
|
05.01. 12 |
Technologie, rozdělení vepřového masa, č.13 |
Stáhnout
|
20.11. 11 |
Technologie, přílohy z brambor, č.6 |
Stáhnout
|
26.10. 11 |
Technologie, předběžná úprava potravin rostlinného původu - ovoce, zelenina, č.1 |
Stáhnout
|
26.10. 11 |
Technologie, předběžná příprava drůbeže - porcování, použití, č.17 |
Stáhnout
|
26.10. 11 |
Technologie, přílohy z mouky, č.7 |
Stáhnout
|
24.10. 11 |
Hospodářské výpočty, procentový počet - základní pojmy č. 20 |
Stáhnout
|