...ve spolupráci s
ActivUcitel
Najdi přípravu
Předměty
Najdi aplikaci
Aktuality
O projektu
Sady DUM
Aplikace pro tablety
Nápověda
Partneři
Často kladené dotazy
Kontakty
přihlášení
uživatelské jméno
heslo
zapomenuté heslo
registrace
T-E-V Pardubice
Interaktivní tabule
Experimentální výuka
Tablety pro školy
Dataprojektory
Školení
O nás
activucitel.cz
>
předměty
>
Kuchař
>
Stolničení - Restaurační prádlo, č. 7
14.03.
12
Stolničení - Restaurační prádlo, č. 7
Restaurační prádlo - druhy, použití, údržba.
Ročníky:
SŠ 2.,
Autor:
Stáhnout
počet stáhnutí:
31
Další materiály tohoto autora
15.01.
12
Stolničení - Pořadí jídel na jídelním lístku, č. 11
Stáhnout
15.01.
12
Stolničení - Kovový inventář, č. 17
Stáhnout
14.01.
12
Zařízení provozoven - Chladicí vitríny a skříně, č. 16.
Stáhnout
12.01.
12
Stolničení - Náležitosti jídelního lístku., č. 10
Stáhnout
12.01.
12
Zařízení provozoven - Konvektomat, č. 14
Stáhnout
08.01.
12
Zařízení provozoven - Jednoúčelové strojky, č. 13
Stáhnout
08.01.
12
Zařízení provozoven - Mikrovlnná trouba, fritéza, č. 15
Stáhnout
07.01.
12
Zařízení provozoven - Vybavení skladů, č. 19
Stáhnout
07.01.
12
Zařízení provozoven - Údržba a hygiena skladů, č. 20
Stáhnout
07.01.
12
Zařízení provozoven - Základní dělení skladů , č. 18
Stáhnout
07.01.
12
Stolničení - Pomocný inventář, č. 8
Stáhnout
07.01.
12
Stolničení - Inventář na podávání teplých nápojů, č. 5
Stáhnout
04.01.
12
Stolničení - Druhy jídelních lístků, č. 9.
Stáhnout
03.01.
12
Stolničení - Jídelní příbory, č. 3.
Stáhnout
03.01.
12
Stolničení - Pomůcky obsluhujicích, č. 1
Stáhnout
03.01.
12
Stolničení - Malý stolní inventář - funkce, druhy, č. 2
Stáhnout
04.11.
11
Zařízení provozoven - Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů, č. 12
Stáhnout
04.11.
11
Stolničení - Inventář na podávání studených nápojů, č. 6
Stáhnout
25.10.
11
Stolničení - Inventář na podávání pokrmů, č. 4
Stáhnout
© 2025
www.activucitel.cz
|
obchod@tev.cz
|