23.05. 12
	Technologie, Druhy chleba - běžné druhy chleba, č.17
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Tato hodina je zaměřena na známé druhy chleba a jejich složení.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 61
	
	
23.05. 12
	Technologie, Listové těsto, č.18
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Tato hodina je zaměřena na výrobu listového těsta a výrobky z něj.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 69
	
	
23.05. 12
	Technologie, Náplně v pekařské výrobě - druhy náplní, č. 4
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na základní druhy náplní používaných v pekařství a jejich přípravu.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 36
	
	
28.05. 12
	Technologie, Pečení chleba, č.15
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Tato hodina je zaměřena na hlavní zásady při pečení chleba a změny, které probíhají.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 46
	
	
28.05. 12
	Technologie, Pečení pšeničného těsta - pečící fáze, č.9
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na pečící fáze a co se v nich děje. Udává teploty pečení běžného pečiva.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 18
	
	
28.05. 12
	Technologie, Pečení pšeničného těsta - způsoby, č 8
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina se zaměřuje na změny složek v těstě během pečení a způsoby procesu pečení.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 30
	
	
28.05. 12
	Technologie, Pekařská terminologie, č. 2
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na vysvětlení často používaných pekařských výrazů.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 38
	
	
28.05. 12
	Technologie, Příprava a zrání pšeničných těst - výroba pšeničného těsta, č. 5
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina se zaměřuje na kvasný proces a vhodné podmínky k jeho zrání.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 28
	
	
28.05. 12
	Technologie, Příprava jemného pečiva - charakteristika, č.10
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina se zaměřuje na seznámení s charakteristikou jemného pečiva a rozdílem mezi vánočkovým a koláčovým těstem.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 23
	
	
28.05. 12
	Technologie, Příprava jemného pečiva - dohotovení výrobků, č.13
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina se zaměřuje na tvarování koláčů a poslední úpravy před pečením.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 15
	
	
28.05. 12
	Technologie, Příprava jemného pečiva - příprava těst, č. 12
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na vliv surovin, jakost těsta a výrobků.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 19
	
	
28.05. 12
	Technologie, Příprava jemného pečiva - suroviny, č.11
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na suroviny, které se používají na výrobu jemného pečiva a požadavky na jejich kvalitu.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 24
	
	
23.05. 12
	Technologie, Příprava surovin ke zpracování pšeničného pečiva - mouka, č.3
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na zpracování mouky a moučné silo.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 26
	
	
28.05. 12
	Technologie, Šlehané hmoty, č.19
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Tato hodina je zaměřena na výrobu šlehané hmoty a výrobky z této hmoty.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 27
	
	
28.05. 12
	Technologie, Vlažení chleba, č.16
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Tato hodina je zaměřena na vlažení chleba a ztráty při výrobě chleba.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 21
	
	
28.05. 12
	Technologie, Výroba těstovin - rozdělení, č.14
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na rozdělení těstovin a surovin k jejich přípravě.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 20
	
	
28.05. 12
	Technologie, Vývoj pekařské a cukrářské výroby, č.1
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměžena na rozdělení pekařské výroby.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 35
	
	
28.05. 12
	Technologie, Zpracování pšeničného těsta - dělení, č.6
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na zpracování pšeničných těst a použití dělících strojů.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 21
	
	
28.05. 12
	Technologie, Zpracování pšeničného těsta - příprava před pečením, č. 7
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
																																
		
			Tato hodina je zaměřena na základní druhy posypů a úpravu výrobků před pečením.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 21
	
	
28.05. 12
	Technologie, Způsoby balení hotových výrobků, č.20
			Ročníky:
																																																																					SŠ 2.,
																										
		
			Tato hodina je zaměřena na balení výrobků, seznámení s obalovými materiály a s tím co má obal splňovat.		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 35
	
	
 
				


 
		 
			