23.05. 12

Technologie, Druhy chleba - běžné druhy chleba, č.17

Tato hodina je zaměřena na známé druhy chleba a jejich složení.
Ročníky: SŠ 2.,

Další materiály tohoto autora

08.01. 12 Technologie, Způsoby balení hotových výrobků, č.20
08.01. 12 Technologie, Šlehané hmoty, č.19
08.01. 12 Technologie, Listové těsto, č.18
08.01. 12 Technologie, Vlažení chleba, č.16
08.01. 12 Technologie, Pečení chleba, č.15
08.01. 12 Technologie, Výroba těstovin - rozdělení, č.14
08.01. 12 Technologie, Příprava jemného pečiva - dohotovení výrobků, č.13
08.01. 12 Technologie, Příprava jemného pečiva - příprava těst, č. 12
08.01. 12 Technologie, Příprava jemného pečiva - suroviny, č.11
08.01. 12 Technologie, Příprava jemného pečiva - charakteristika, č.10
04.12. 11 Technologie, Pečení pšeničného těsta - pečící fáze, č.9
04.12. 11 Technologie, Pečení pšeničného těsta - způsoby, č 8
30.11. 11 Technologie, Zpracování pšeničného těsta - příprava před pečením, č. 7
30.11. 11 Technologie, Zpracování pšeničného těsta - dělení, č.6
21.11. 11 Technologie, Příprava a zrání pšeničných těst - výroba pšeničného těsta, č. 5
14.11. 11 Technologie, Náplně v pekařské výrobě - druhy náplní, č. 4
14.11. 11 Technologie, Příprava surovin ke zpracování pšeničného pečiva - mouka, č.3
14.11. 11 Technologie, Pekařská terminologie, č. 2
14.11. 11 Technologie, Vývoj pekařské a cukrářské výroby, č.1