23.05. 12
Technologie, Druhy chleba - běžné druhy chleba, č.17
Ročníky:
SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na známé druhy chleba a jejich složení.
Stáhnout
počet stáhnutí: 61
23.05. 12
Technologie, Listové těsto, č.18
Ročníky:
SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na výrobu listového těsta a výrobky z něj.
Stáhnout
počet stáhnutí: 69
23.05. 12
Technologie, Náplně v pekařské výrobě - druhy náplní, č. 4
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na základní druhy náplní používaných v pekařství a jejich přípravu.
Stáhnout
počet stáhnutí: 36
28.05. 12
Technologie, Pečení chleba, č.15
Ročníky:
SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na hlavní zásady při pečení chleba a změny, které probíhají.
Stáhnout
počet stáhnutí: 46
28.05. 12
Technologie, Pečení pšeničného těsta - pečící fáze, č.9
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na pečící fáze a co se v nich děje. Udává teploty pečení běžného pečiva.
Stáhnout
počet stáhnutí: 18
28.05. 12
Technologie, Pečení pšeničného těsta - způsoby, č 8
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina se zaměřuje na změny složek v těstě během pečení a způsoby procesu pečení.
Stáhnout
počet stáhnutí: 30
28.05. 12
Technologie, Pekařská terminologie, č. 2
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na vysvětlení často používaných pekařských výrazů.
Stáhnout
počet stáhnutí: 38
28.05. 12
Technologie, Příprava a zrání pšeničných těst - výroba pšeničného těsta, č. 5
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina se zaměřuje na kvasný proces a vhodné podmínky k jeho zrání.
Stáhnout
počet stáhnutí: 28
28.05. 12
Technologie, Příprava jemného pečiva - charakteristika, č.10
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina se zaměřuje na seznámení s charakteristikou jemného pečiva a rozdílem mezi vánočkovým a koláčovým těstem.
Stáhnout
počet stáhnutí: 23
28.05. 12
Technologie, Příprava jemného pečiva - dohotovení výrobků, č.13
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina se zaměřuje na tvarování koláčů a poslední úpravy před pečením.
Stáhnout
počet stáhnutí: 15
28.05. 12
Technologie, Příprava jemného pečiva - příprava těst, č. 12
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na vliv surovin, jakost těsta a výrobků.
Stáhnout
počet stáhnutí: 19
28.05. 12
Technologie, Příprava jemného pečiva - suroviny, č.11
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na suroviny, které se používají na výrobu jemného pečiva a požadavky na jejich kvalitu.
Stáhnout
počet stáhnutí: 24
23.05. 12
Technologie, Příprava surovin ke zpracování pšeničného pečiva - mouka, č.3
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na zpracování mouky a moučné silo.
Stáhnout
počet stáhnutí: 26
28.05. 12
Technologie, Šlehané hmoty, č.19
Ročníky:
SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na výrobu šlehané hmoty a výrobky z této hmoty.
Stáhnout
počet stáhnutí: 27
28.05. 12
Technologie, Vlažení chleba, č.16
Ročníky:
SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na vlažení chleba a ztráty při výrobě chleba.
Stáhnout
počet stáhnutí: 21
28.05. 12
Technologie, Výroba těstovin - rozdělení, č.14
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na rozdělení těstovin a surovin k jejich přípravě.
Stáhnout
počet stáhnutí: 20
28.05. 12
Technologie, Vývoj pekařské a cukrářské výroby, č.1
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměžena na rozdělení pekařské výroby.
Stáhnout
počet stáhnutí: 35
28.05. 12
Technologie, Zpracování pšeničného těsta - dělení, č.6
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na zpracování pšeničných těst a použití dělících strojů.
Stáhnout
počet stáhnutí: 21
28.05. 12
Technologie, Zpracování pšeničného těsta - příprava před pečením, č. 7
Ročníky:
SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na základní druhy posypů a úpravu výrobků před pečením.
Stáhnout
počet stáhnutí: 21
28.05. 12
Technologie, Způsoby balení hotových výrobků, č.20
Ročníky:
SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na balení výrobků, seznámení s obalovými materiály a s tím co má obal splňovat.
Stáhnout
počet stáhnutí: 35