08.01. 12 |
Technologie, Způsoby balení hotových výrobků, č.20 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Šlehané hmoty, č.19 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Listové těsto, č.18 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Druhy chleba - běžné druhy chleba, č.17 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Vlažení chleba, č.16 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Pečení chleba, č.15 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Výroba těstovin - rozdělení, č.14 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Příprava jemného pečiva - dohotovení výrobků, č.13 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Příprava jemného pečiva - příprava těst, č. 12 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Příprava jemného pečiva - suroviny, č.11 |
Stáhnout
|
08.01. 12 |
Technologie, Příprava jemného pečiva - charakteristika, č.10 |
Stáhnout
|
04.12. 11 |
Technologie, Pečení pšeničného těsta - pečící fáze, č.9 |
Stáhnout
|
04.12. 11 |
Technologie, Pečení pšeničného těsta - způsoby, č 8 |
Stáhnout
|
30.11. 11 |
Technologie, Zpracování pšeničného těsta - příprava před pečením, č. 7 |
Stáhnout
|
30.11. 11 |
Technologie, Zpracování pšeničného těsta - dělení, č.6 |
Stáhnout
|
21.11. 11 |
Technologie, Příprava a zrání pšeničných těst - výroba pšeničného těsta, č. 5 |
Stáhnout
|
14.11. 11 |
Technologie, Náplně v pekařské výrobě - druhy náplní, č. 4 |
Stáhnout
|
14.11. 11 |
Technologie, Pekařská terminologie, č. 2 |
Stáhnout
|
14.11. 11 |
Technologie, Vývoj pekařské a cukrářské výroby, č.1 |
Stáhnout
|