28.05. 12

Technologie, Příprava jemného pečiva - charakteristika, č.10

Tato hodina se zaměřuje na seznámení s charakteristikou jemného pečiva a rozdílem mezi vánočkovým a koláčovým těstem.
Ročníky: SŠ 1.,

Další materiály tohoto autora

08.01. 12 Technologie, Způsoby balení hotových výrobků, č.20
08.01. 12 Technologie, Šlehané hmoty, č.19
08.01. 12 Technologie, Listové těsto, č.18
08.01. 12 Technologie, Druhy chleba - běžné druhy chleba, č.17
08.01. 12 Technologie, Vlažení chleba, č.16
08.01. 12 Technologie, Pečení chleba, č.15
08.01. 12 Technologie, Výroba těstovin - rozdělení, č.14
08.01. 12 Technologie, Příprava jemného pečiva - dohotovení výrobků, č.13
08.01. 12 Technologie, Příprava jemného pečiva - příprava těst, č. 12
08.01. 12 Technologie, Příprava jemného pečiva - suroviny, č.11
04.12. 11 Technologie, Pečení pšeničného těsta - pečící fáze, č.9
04.12. 11 Technologie, Pečení pšeničného těsta - způsoby, č 8
30.11. 11 Technologie, Zpracování pšeničného těsta - příprava před pečením, č. 7
30.11. 11 Technologie, Zpracování pšeničného těsta - dělení, č.6
21.11. 11 Technologie, Příprava a zrání pšeničných těst - výroba pšeničného těsta, č. 5
14.11. 11 Technologie, Náplně v pekařské výrobě - druhy náplní, č. 4
14.11. 11 Technologie, Příprava surovin ke zpracování pšeničného pečiva - mouka, č.3
14.11. 11 Technologie, Pekařská terminologie, č. 2
14.11. 11 Technologie, Vývoj pekařské a cukrářské výroby, č.1