Pekař Pekař

Autor:
Řadit:
23.05. 12

Technologie, Druhy chleba - běžné druhy chleba, č.17

Ročníky: SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na známé druhy chleba a jejich složení.
(0 x)
23.05. 12

Technologie, Listové těsto, č.18

Ročníky: SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na výrobu listového těsta a výrobky z něj.
(0 x)
23.05. 12

Technologie, Náplně v pekařské výrobě - druhy náplní, č. 4

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na základní druhy náplní používaných v pekařství a jejich přípravu.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Pečení chleba, č.15

Ročníky: SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na hlavní zásady při pečení chleba a změny, které probíhají.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Pečení pšeničného těsta - pečící fáze, č.9

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na pečící fáze a co se v nich děje. Udává teploty pečení běžného pečiva.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Pečení pšeničného těsta - způsoby, č 8

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina se zaměřuje na změny složek v těstě během pečení a způsoby procesu pečení.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Pekařská terminologie, č. 2

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na vysvětlení často používaných pekařských výrazů.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Příprava a zrání pšeničných těst - výroba pšeničného těsta, č. 5

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina se zaměřuje na kvasný proces a vhodné podmínky k jeho zrání.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Příprava jemného pečiva - charakteristika, č.10

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina se zaměřuje na seznámení s charakteristikou jemného pečiva a rozdílem mezi vánočkovým a koláčovým těstem.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Příprava jemného pečiva - dohotovení výrobků, č.13

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina se zaměřuje na tvarování koláčů a poslední úpravy před pečením.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Příprava jemného pečiva - příprava těst, č. 12

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na vliv surovin, jakost těsta a výrobků.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Příprava jemného pečiva - suroviny, č.11

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na suroviny, které se používají na výrobu jemného pečiva a požadavky na jejich kvalitu.
(0 x)
23.05. 12

Technologie, Příprava surovin ke zpracování pšeničného pečiva - mouka, č.3

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na zpracování mouky a moučné silo.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Šlehané hmoty, č.19

Ročníky: SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na výrobu šlehané hmoty a výrobky z této hmoty.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Vlažení chleba, č.16

Ročníky: SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na vlažení chleba a ztráty při výrobě chleba.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Výroba těstovin - rozdělení, č.14

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na rozdělení těstovin a surovin k jejich přípravě.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Vývoj pekařské a cukrářské výroby, č.1

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměžena na rozdělení pekařské výroby.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Zpracování pšeničného těsta - dělení, č.6

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na zpracování pšeničných těst a použití dělících strojů.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Zpracování pšeničného těsta - příprava před pečením, č. 7

Ročníky: SŠ 1.,
Tato hodina je zaměřena na základní druhy posypů a úpravu výrobků před pečením.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, Způsoby balení hotových výrobků, č.20

Ročníky: SŠ 2.,
Tato hodina je zaměřena na balení výrobků, seznámení s obalovými materiály a s tím co má obal splňovat.
(0 x)