21.02. 14
TUKY
Prezentace je určena především pro žáky 6. ročníku. Slouží k výuce tuků jako základní živiny a k pochopení jejich významu ve výživě. Přispívá k výuce zdravé výživy a k prevenci obezity a dalších civilizačních chorob.
Prezentace je určena především pro žáky 6. ročníku. Slouží k výuce tuků jako základní živiny a k pochopení jejich významu ve výživě. Přispívá k výuce zdravé výživy a k prevenci obezity a dalších civilizačních chorob.
Ročníky:
ZŠ 6,
Stáhnout
počet stáhnutí: 14
Další materiály tohoto autora
24.03. 14 | ALTERNATIVNÍ ZPŮSOBY STRAVOVÁNÍ | Stáhnout |
24.02. 14 | OVOCE, ZELENINA | Stáhnout |
24.02. 14 | OBILOVINY | Stáhnout |
24.02. 14 | ZÁSADY ŽIVOTOSPRÁVY 1 | Stáhnout |
24.02. 14 | VLÁKNINA | Stáhnout |
24.02. 14 | ZÁKLADNÍ ŽIVINY | Stáhnout |
06.02. 14 | ZÁSADY ŽIVOTOSPRÁVY 2 | Stáhnout |
06.02. 14 | BÍLKOVINY | Stáhnout |
06.02. 14 | SACHARIDY | Stáhnout |
06.02. 14 | VODA | Stáhnout |
04.02. 14 | Sůl | Stáhnout |
17.01. 14 | Vitamíny rozpustné v tucích | Stáhnout |
17.01. 14 | Vitamíny rozpustné ve vodě | Stáhnout |
17.01. 14 | Ústní hygiena | Stáhnout |
25.11. 13 | Zdravý talíř - 3 | Stáhnout |
25.11. 13 | Zdravý talíř 2 | Stáhnout |
25.11. 13 | Zdravý talíř 1 | Stáhnout |
15.11. 13 | Minerální látky 2 | Stáhnout |
15.11. 13 | Minerální látky 1 | Stáhnout |