11.12. 12
Hovězí maso - úprava dušením 3.
Prezentace je zaměřena na tepelnou úpravu hovězího masa dušením, konkrétně guláše. Žáci pracují s recepturami teplých pokrmů a získané informace využívají při řešení úkolů uvedených v prezenatci.
Ročníky:
SŠ 2.,
Stáhnout
počet stáhnutí: 11
Další materiály tohoto autora
12.12. 12 | Test - úprava hovězích vnitřností | Stáhnout |
12.12. 12 | Hovězí vnitřnosti 2. | Stáhnout |
12.12. 12 | Hovězí vnitřnosti 1. | Stáhnout |
12.12. 12 | Test - úprava hovězího masa opékáním a pečením | Stáhnout |
12.12. 12 | Hovězí maso - tepelná úprava pečením | Stáhnout |
12.12. 12 | Test - tepelná úprava hovězího masa opékáním | Stáhnout |
28.11. 12 | Hovězí maso - tepelná úprava opékáním 4. | Stáhnout |
28.11. 12 | Hovězí maso - tepelná úprava opékáním 3. | Stáhnout |
28.11. 12 | Hovězí maso - tepelná úprava opékáním 2. | Stáhnout |
28.11. 12 | Hovězí maso - tepelná úprava opékáním 1. | Stáhnout |
28.11. 12 | Test - úprava hovězího masa dušením | Stáhnout |
28.11. 12 | Hovězí maso - úprava dušením 2. | Stáhnout |
08.11. 12 | Hovězí maso - úprava dušením 1. | Stáhnout |
08.11. 12 | Test - úprava hovězího masa vařením | Stáhnout |
08.11. 12 | Hovězí maso - úprava vařením | Stáhnout |
08.11. 12 | Test - omáčky | Stáhnout |
08.11. 12 | Omáčky 3. | Stáhnout |
08.11. 12 | Omáčky 2. | Stáhnout |
08.11. 12 | Omáčky 1. | Stáhnout |