16.09. 11
Česká kuchyně
Výukový materiál je určen pro studující na úrovni B1 podle SERRJ. Zaměřuje se na zopakování a rozšíření slovní zásoby a poznatků z oblasti gastronomie. Jednotlivé listy VM obsahují cvičení, při kterých studující pracují s typicky českými jídly a nápoji. Výukový materiál obsahuje ale také cvičení, při kterých si studující zopakují vědomosti obecně důležité k tématu stravování.
Výukový materiál je určen pro studující na úrovni B1 podle SERRJ. Lze probrat během jedné vyučovací hodiny, je však možné jej rozdělit i do více hodin. Zaměřuje se na zopakování a rozšíření slovní zásoby a poznatků z oblasti gastronomie. Jednotlivé listy VM obsahují cvičení, při kterých studující pracují s typicky českými jídly a nápoji. Studující se mohou seznámit i s osobností M. D. Rettigové. Výukový materiál obsahuje ale také cvičení, při kterých si studující zopakují vědomosti obecně důležité k tématu stravování.
Ročníky:
SŠ 1.,
SŠ 2.,
SŠ 3.,
SŠ 4.,
Stáhnout
počet stáhnutí: 146