11.09. 11
	Francouzský recept, vaření a příprava pokrmů
			VM seznamuje s přípravou francouzského jídla - le boeuf bourguignon. VM postupně připravuje na porozumění celého receptu: od názvů ingrediencí, kuchyňského nádobí a přístrojů, sloves, k celému textu, popř. videu. VM upozoňuje na správné používání výrazů množství a obsahuje cvičení doplňovací, přiřazovací, poslechová, cv. motivující k ústnímu vyjádření. Na závěr je uvedeno 16 nejznámějších francouzských specialit.B1		
		
			Le boeuf bourguignon, nákup, ingredience, výrazy množství, přístroje a kuchyňské nádobí, recept, francouzské regionální speciality.		
		
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
												SŠ 2.,
												SŠ 3.,
												SŠ 4.,
																										
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 71
	
	
		
		
	
	
	 
				


 
			