27.10. 10
Stravování, bezpečnost, hygiena, nádobí
Žák si procvičí základní slovní zásobu k oboru kuchař, číšník/servírka. Výklad, procvičení, pracovní list, rozvoj řečových dovedností, jazykové interakce a znalosti v daném oboru, slovní fráze. Stupeň obtížnosti dle SERRJ A2.
Žák si procvičí základní slovní zásobu k oboru kuchař, číšník/servírka. Výklad, procvičení, pracovní list, rozvoj řečových dovedností, jazykové interakce a znalosti v daném oboru, slovní fráze.
Ročníky:
SŠ 1.,
SŠ 2.,
SŠ 3.,
SŠ 4.,
Stáhnout
počet stáhnutí: 34
Další materiály tohoto autora
18.06. 11 | Nádobí a nástroje používané při vaření | Stáhnout |
25.05. 11 | Národní parky, přírodní zajímavosti | Stáhnout |
27.04. 11 | Drogy | Stáhnout |
29.03. 11 | AIDS a další nemoci | Stáhnout |
27.02. 11 | Rezervace místa | Stáhnout |
26.02. 11 | Vítejte, co si dáte k pití | Stáhnout |
06.12. 10 | Instalatérské nástroje | Stáhnout |
01.12. 10 | Zednické nástroje | Stáhnout |
25.11. 10 | Zákusky, dorty | Stáhnout |
31.10. 10 | Nástroje v truhlářské dílně | Stáhnout |
31.10. 10 | Nástroje v tesařské dílně | Stáhnout |
17.09. 10 | Recepty-tradiční jídla, návod k přípravě | Stáhnout |