09.09. 10
	V restauraci
			Motivace, procvičení. Rozvoj produktivních řečových dovedností a rozvoj jazykové interakce. Rozvoj slovní zásoby a jazykových funkcí běžných pro konverzaci v restauraci, poznání cizokrajných pokrmů, tvorba jídelního lístku. Rozhovor v restauraci. Úroveň podle SERRJ: B1.		
		
			Cíle hodiny: žák popíše některé pokrmy vyskytující se v jiných kulturách, vyjmenuje různá restaurační zařízení, vytvoří vlastní jídelní lístek a porovná ho s ostatními, předvede dialog s kamarádem na téma: v restauraci		
		
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
												SŠ 2.,
												SŠ 3.,
												SŠ 4.,
																										
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 95
	
	
		
		
	
	
	 
				


 
			