16.12. 11
	Zdravá strava
			Základní složky zdravé stravy. Slovní zásoba pro různé způsoby přípravy pokrmů. Názvy denních jídel v GB a CR. Nezdravá jídla a složky potravy.		
		
			VM prezentuje základní složky zdravé stravy a v jakých potravinách jsou obsaženy. Studenti diskutují o tom, kolikrát denně je správné jíst a jak se nazývají denní jídla v GB a CR. Osvojí si slovní zásobu pro různé způsoby přípravy pokrmů a posuzují, které z nich jsou zdravé, a které nezdravé. Jídla typická pro určité země a debata o tom, která národní kuchyně je nejzdravější. Nezdravá jídla a složky potravy. 		
		
			Ročníky:
																																																															SŠ 1.,
												SŠ 2.,
												SŠ 3.,
												SŠ 4.,
																										
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 36
	
	
		
		
	
	
	 
				


 
			