31.03. 14
ALTERNATIVNÍ ZPŮSOBY STRAVOVÁNÍ
Prezentace je určena pro žáky 6. ročníku, lze ji použít i ve vyšším ročníku. Slouží k výuce alternativních způsobů výživy a k prevenci obezity a civilizačních chorob.
Prezentace vysvětluje kromě doporučení světových organizací také další aspekty výživy - ekologické, ekonomické a etické.
Ročníky:
ZŠ 6,
ZŠ 7,
Stáhnout
počet stáhnutí: 127
Další materiály tohoto autora
| 24.02. 14 | OVOCE, ZELENINA | Stáhnout |
| 24.02. 14 | OBILOVINY | Stáhnout |
| 24.02. 14 | ZÁSADY ŽIVOTOSPRÁVY 1 | Stáhnout |
| 24.02. 14 | VLÁKNINA | Stáhnout |
| 24.02. 14 | ZÁKLADNÍ ŽIVINY | Stáhnout |
| 06.02. 14 | ZÁSADY ŽIVOTOSPRÁVY 2 | Stáhnout |
| 06.02. 14 | BÍLKOVINY | Stáhnout |
| 06.02. 14 | TUKY | Stáhnout |
| 06.02. 14 | SACHARIDY | Stáhnout |
| 06.02. 14 | VODA | Stáhnout |
| 04.02. 14 | Sůl | Stáhnout |
| 17.01. 14 | Vitamíny rozpustné v tucích | Stáhnout |
| 17.01. 14 | Vitamíny rozpustné ve vodě | Stáhnout |
| 17.01. 14 | Ústní hygiena | Stáhnout |
| 25.11. 13 | Zdravý talíř - 3 | Stáhnout |
| 25.11. 13 | Zdravý talíř 2 | Stáhnout |
| 25.11. 13 | Zdravý talíř 1 | Stáhnout |
| 15.11. 13 | Minerální látky 2 | Stáhnout |
| 15.11. 13 | Minerální látky 1 | Stáhnout |


