activ ucitel
...ve spolupráci s Pasco Promethean TEV

ActivUcitel

  • Najdi přípravu
  • Předměty
  • Najdi aplikaci
  • Aktuality
  • O projektu
  • Sady DUM
  • Aplikace pro tablety
  • Nápověda
  • Partneři
  • Často kladené dotazy
  • Kontakty

přihlášení

uživatelské jméno
heslo

zapomenuté heslo
registrace

T-E-V Pardubice

  • Interaktivní tabule
  • Experimentální výuka
  • Tablety pro školy
  • Dataprojektory
  • Školení
  • O nás
activucitel.cz > předměty > Technologie a materiály - kuchař > Test - úprava hovězího masa opékáním a pečením
20.12. 12

Test - úprava hovězího masa opékáním a pečením

Test vychází z DUM - Úprava hovězího masa opékáním IV. a Úprava hovězího masa pečením. V testu má každá otázka jednu správnou odpověď. Testování probíhá s využitím hlasovacího zařízení ActiVote
Ročníky: SŠ 2.,
Autor: Pavel Lukášek
Stáhnout počet stáhnutí: 16

Další materiály tohoto autora

12.12. 12 Test - úprava hovězích vnitřností Stáhnout
12.12. 12 Hovězí vnitřnosti 2. Stáhnout
12.12. 12 Hovězí vnitřnosti 1. Stáhnout
12.12. 12 Hovězí maso - tepelná úprava pečením Stáhnout
12.12. 12 Test - tepelná úprava hovězího masa opékáním Stáhnout
28.11. 12 Hovězí maso - tepelná úprava opékáním 4. Stáhnout
28.11. 12 Hovězí maso - tepelná úprava opékáním 3. Stáhnout
28.11. 12 Hovězí maso - tepelná úprava opékáním 2. Stáhnout
28.11. 12 Hovězí maso - tepelná úprava opékáním 1. Stáhnout
28.11. 12 Test - úprava hovězího masa dušením Stáhnout
28.11. 12 Hovězí maso - úprava dušením 3. Stáhnout
28.11. 12 Hovězí maso - úprava dušením 2. Stáhnout
08.11. 12 Hovězí maso - úprava dušením 1. Stáhnout
08.11. 12 Test - úprava hovězího masa vařením Stáhnout
08.11. 12 Hovězí maso - úprava vařením Stáhnout
08.11. 12 Test - omáčky Stáhnout
08.11. 12 Omáčky 3. Stáhnout
08.11. 12 Omáčky 2. Stáhnout
08.11. 12 Omáčky 1. Stáhnout
© 2025 www.activucitel.cz | obchod@tev.cz |
Humlnet Creative, s.r.o.